Waterzijdig inregelen

cv

Kunt u de leidingen van uw cv installatie niet vasthouden omdat ze zo heet zijn? Is het in de badkamer snel op temperatuur maar blijft de woonkamer te koud? Dan hoort u waarschijnlijk tot de meer dan 70% huishoudens waar een forse besparing te bereiken is door het inregelen van de cv installatie.

Een verwarmingsinstallatie bevat grote en kleine radiatoren die zich in grote en kleine ruimtes, dichtbij of veraf van de cv-ketel bevinden. Als dit geheel niet goed op elkaar is afgestemd, krijgen sommige radiators te veel en andere te weinig doorstroming. Het gevolg is een onevenwichtige verdeling van de warmte en een hoger gasverbruik. Ook wordt onnodig veel warm water rondgepompt.

Jaarlijks kan al snel 10 tot 15% worden bespaard op het gasverbruik door de installatie 'waterzijdig in te regelen'. Ook wordt de warmte beter verdeeld waardoor alle vertrekken de gewenste temperatuur bereiken.

De mensen van GO! Groene Oplossingen zijn kunstenaars in het optimaal inregelen van uw installatie.

opwegnaarnulopdemeter

GO! Actueel

Kunststof kozijnen

kunstofkozijnen

Kunststof kozijnen zijn de afgelopen jaren erg populair geworden. Kunststof heeft namelijk vele voordelen. Behalve dat kunststof kozijnen bijna geen onderhoud nodig hebben blijken ze ook duurzaam.

Vragen?

Als u wilt weten, wat GO! Groene Oplossingen voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op.