HR+++ Glas

triple glas

Triple glas heeft de toekomst. GO! past die toekomst vandaag al toe. HR+++ glas is geen gewoon dubbel glas, maar dríedubbel glas. Het is een flinke investering, maar met HR+++ glas heeft u wel de allerbeste isolatie in huis.

In onderstaande grafiek is te zien wat de temperatuur aan de binnenzijde van vensterglas is als het buiten rond het vriespunt is en binnen 20 graden.

tabel glas

Het 'eerste generatie' dubbel glas presteert naar verhouding matig en straalt nog veel kou een woning in.

Vervangen van dit dubbele glas door HR+++ (triple) glas betekent een aanzienlijke comfortverbetering en daarnaast lagere energielasten.
En omdat HR+++ triple glas veel minder koudeval langs het raam heeft, wordt het mogelijk om zogenaamde LTV-oplossingen (Lage Temperatuur Verwarming) toe te passen, ook in woningen zonder vloerverwarming. Dit leidt tot nog meer energie- besparing en hoger wooncomfort.

Triple glas is een energiebesparende en comfortverhogende oplossing, mits met de juiste vakkennis geadviseerd en geplaatst.
Vaak wordt triple glas nog als lastig of kostenverhogend gezien, maar datzelfde was het geval met de komst van isolatieglas en later extra isolerend glas. Inmiddels is dit dubbele glas de standaard. Over een paar jaar zal dat voor triple glas gelden.
GO! biedt die hoge standaard nu al aan.

plaatsen glas

Triple glas wordt geplaatst in een schuifpui

wnf glas

Het hoofdkantoor van het Wereld Natuur Fonds te Zeist is een CO2-emissievrij gebouw, mede door de drievoudige beglazing. Foto: AGC

opwegnaarnulopdemeter

GO! Actueel

Kunststof kozijnen

kunstofkozijnen

Kunststof kozijnen zijn de afgelopen jaren erg populair geworden. Kunststof heeft namelijk vele voordelen. Behalve dat kunststof kozijnen bijna geen onderhoud nodig hebben blijken ze ook duurzaam.

Vragen?

Als u wilt weten, wat GO! Groene Oplossingen voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op.