Aanpak met energiecoach

Wilt u de mogelijkheden voor een duurzame verbetering van uw woning in kaart brengen? U kreeg vast al vele tips, suggesties en adviezen van buurman, familielid, energieadviseur of leverancier. Juist deze mix aan adviezen maakt soms de verwarring alleen maar groter. Hoe dan verder? Een huisverbetering oriëntatie- en adviesgesprek over uw persoonlijke wensen is de beste stap. Wat zijn uw eigen prioriteiten?

 

Woonambities

Volgens ons kan een goed advies alleen maar worden gegeven nadat we samen een beeld hebben gevormd van uw woonambities. Wilt u de energierekening verlagen, meer comfort, energielabel verhogen, leeftijdbestendig maken, isoleren of uitbouwen? Aan de hand van uw wensen komen we tot een duidelijk beeld (besparing, comfort, etc.) voor de komende 5, 10 of meer jaren.

 

Inzicht in de mogelijke maatregelen

Verder denken we, om tot een overwogen beslissing of investering te kunnen komen, enige inhoudelijk kennis aan uw kant belangrijk is. We geven u onder meer inzicht in de technische maatregelen zoals energie besparen of -opwekken, meer comfort  met gelijkmatige binnentemperatuur, isoleren en gezonde frisse lucht in de woning en de relatie tussen PV-panelen plaatsen, LED-verlichting en  A+++ apparaten.

 

Quick scan van uw woning

Met uw woonwensen en het verkregen inzicht kijken we naar de huidige staat van uw woning. Als het buiten koud genoeg is (5 graden Celsius of lager) kan dit samen gaan met een zogenaamde warmtescan. Op basis van huidige verbruiksgegevens (gas en elektra), bewoond oppervlak (m2) en volume (m3) ontstaat een beeld. Hoe is het met de 'conditie' van uw woning gesteld?

 

Mogelijke maatregelen specifiek

Onze gezamenlijke bevindingen worden aan het eind van het gesprek vertaald naar een woningverbetering advies. U krijgt dit gepresenteerd in een verslag. 

Ook de nodige technische maatregelen zullen we daarin op hoofdlijnen benoemen en  indicatieve bedragen meegeven.

Met dit advies kunt u vele kanten op. Het kan bijvoorbeeld worden meegenomen bij een verbouwing, of worden vertaald naar een stappenplan over meerdere jaren. 

Uw wensen blijven leidend.

 

Als u dit zou willen

We gaan dan met u in gesprek en maken een rondgang door de woning. Vooraf geven we u een stukje huiswerk; graag zien we dat u alvast nadenkt over de beoogde woonambities en de huidige energierekening bij de hand heeft. Binnen twee weken na onze gezamenlijke inventarisatie ontvangt u een schriftelijk beknopt advies van de mogelijke en gewenste woningverbetering.

De kosten voor dit gesprek en verslag zijn €350,- exclusief BTW.  Voor een aanvullende warmtescan brengen we €50,- exclusief BTW in rekening. Als u het contactformulier invult, nemen wij contact op voor het maken van een afspraak. 

 

Wat kunt u met dit advies?

Op een transparante manier brachten we met u de wensen en prioriteiten in kaart. 

De technische mogelijkheden die we aanreiken, zijn mede gebaseerd op de ruime kennis en ervaring van het GO! Groene Oplossingen innovatieve netwerk. 

Belangrijk verschil met het ruime aanbod aan 'onafhankelijke adviseurs' is, dat alle door GO! Groene Oplossingen geadviseerde maatregelen concreet en direct realiseerbaar zijn. Aan u de keuze om dit zelf te organiseren, door anderen of ons te laten doen.

We hopen natuurlijk dat we ons netwerk bij u kunnen aanbevelen of inzetten en indien gewenst ook coördineren bij de uitvoering. Behalve de overdracht aan kennis en advies, zien we het “ontzorgen” van de verduurzaming van uw bezit ook als onze belangrijke kerntaak. 

opwegnaarnulopdemeter

GO! Actueel

Kunststof kozijnen

kunstofkozijnen

Kunststof kozijnen zijn de afgelopen jaren erg populair geworden. Kunststof heeft namelijk vele voordelen. Behalve dat kunststof kozijnen bijna geen onderhoud nodig hebben blijken ze ook duurzaam.

Vragen?

Als u wilt weten, wat GO! Groene Oplossingen voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op.